Offerte aanvragen

  • Voor offertes onroerend goed (registergoed) kunt u contact opnemen met mevrouw Rixt Gorka-Jansma (doorkiesnummer: 020-31 444 81/ rixt@diemernotariaat.nl). (maandag tot en met donderdag)
  • Voor offertes personen- en familierecht kunt u contact opnemen met mevrouw Ingrid Lijnberg-Stam (doorkiesnummer: 020-31 444 74/ i.lijnberg@diemernotariaat.nl).
  • Voor offertes ondernemingsrecht kunt u contact opnemen met mevrouw Ingrid van der Klift (doorkiesnummer: 020-31 444 75/ ingrid.k@diemernotariaat.nl).

U kunt uw (offerte)verzoek ook mailen naar: info@diemernotariaat.nl.

Voor allerlei notariële diensten kunt u via email of telefonisch bij ons kantoor een offerte aanvragen. Het is niet mogelijk om op voorhand reeds tarieven te publiceren, omdat deze afhankelijk zijn van de werkzaamheden die wij moeten verrichten.

Indien u wenst kunt u via deze pagina reeds per email een offerte aanvragen. Indien er naar uw mening bijzonderheden zijn, verzoeken wij u vriendelijk deze te vermelden, zodat wij niet achteraf extra kosten in rekening moeten brengen.

Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen
Van maart tot en met het einde van 2019 is de gemeente Diemen druk bezig met de herinrichting van de Muiderstraatweg te Diemen. Dit kan dus parkeerproblemen opleveren in geval u bij ons in de buurt van het kantoor wilt parkeren.
Het Diemer Notariaat wenst u de beste wensen voor 2019.
Wij wensen u de beste wensen voor 2019. Ook in 2019 staat ons kantoor weer voor u klaar voor allerlei notariële diensten. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor vragen, zowel per telefoon als per e-mail.
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemeente Amsterdam
Nieuwe brochure: "Waar zeg ik JA tegen?"
Er is op onze site een nieuwe brochure geplaatst over het levenstestament, met daarin informatie voor gevolmachtigden.
Voogdijaanwijzing kan nu ook door aantekening
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap
Wet wijziging curatele, bewind en mentorschap
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap
Dementie en dan? Naar de notaris...
​Het levenstestament is de laatste tijd vaak in het nieuws gekomen; voor meer informatie hierover op onze site.