Routebeschrijving

Adres: Muiderstraatweg 15a, 1111 PS Diemen.

Parkeren
De omgeving van ons kantoor geldt als een blauwe parkeerzone. U kunt hier met een parkeerschijf twee uur gratis parkeren. Bij onze receptie is een parkeerschijf gratis verkrijgbaar. In de diverse zijstraten van de Muiderstraatweg is vaak volop ruimte om te parkeren (let op: ook hier geldt de blauwe parkeerzonde); ons kantoor is dan binnen één minuut tot enkele minuten lopend te bereiken.

Toegankelijkheid voor rolstoelen
Het gebouw waarin wij gevestigd zijn, is niet goed toegankelijk voor rolstoelen. Wel is het mogelijk via de garage met de lift ons kantoor te bereiken. U kunt hierover van tevoren telefonisch contact opnemen onder nummer 020 695 68 98, zodat één van onze medewerkers u kan begeleiden.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 9 rijdt langs ons kantoor en u kunt zowel bij de voorlaatste halte (Nicolaas Lublinkstraat) als de halte daarvoor (Schoolstraat) uitstappen. Ons kantoor ligt ongeveer in het midden van deze twee haltes.
Komt u via de metro, lijn 53 - Gaasperplas, dan kunt u uitstappen op de halte Diemen-Zuid. Van hieruit is het ongeveer een kwartier lopen, maar u kunt ook overstappen op bus 44 en uitstappen bij halte Beukenhorst. Van daaruit is het nog ongeveer drie minuten lopen.

Bereikbaarheid met de auto
Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, tweehonderd meter van de ringweg A10. U kiest dan voor de volgende afslag:

Vanuit Den Haag
U rijdt richting Amsterdam (A4), na de Schipholtunnel neemt u de afslag Utrecht/Amersfoort (A10- oost), u blijft de A10 richting Ring Amsterdam afrit S 111 t/m S 118. Vervolgens neemt u afrit S 113: Diemen/Watergraafsmeer, aan het eind van de afrit rechtsaf, na de tweede brug ziet u het gebouw aan uw linkerhand. U vindt ons op de begane grond.

Vanuit Utrecht
U rijdt richting Amsterdam (A2). U neemt niet de afslag bij de eerste aanduiding Diemen maar rijdt door tot de afslag Ring Amsterdam afrit S 111 t/m S 118 (A10-oost). Vervolgens neemt u afrit S 113: Diemen/Watergraafsmeer, aan het eind van de afrit rechtsaf, na de tweede brug ziet u het gebouw aan uw linkerhand. U vindt ons op de begane grond.

Vanuit Amersfoort
U rijdt richting Amsterdam (A1), blijf de A1 volgen richting Amsterdam/Diemen. Vervolgens neemt u de afrit Diemen, en blijft de borden Diemen volgen. U passeert de meubelboulevard, gaat onder het spoorviaduct door en u treft ons aan in het tweede grote gebouw aan uw rechterhand. U vindt ons op de begane grond.

Vanuit Zaandam
U rijdt richting Amsterdam (A10) en na de Zeeburgertunnel blijft u op de A 10 de borden volgen richting Amersfoort/Ring Amsterdam afrit S 111 t/m S 118 (A10-noord) (A10-oost). Vervolgens neemt u afslag S 113: Diemen/Watergraafsmeer, aan het eind van de afrit linksaf, na de tweede brug ziet u het gebouw aan uw linkerhand. U vindt ons op de begane grond.

Routeplanner

Diemer Notariaat dicht op Goede Vrijdag en met Pasen
Ons kantoor is gesloten vanaf vrijdag 19 april 2019 tot en met maandag 22 april 2019. Vanaf dinsdag 23 april 2019 kunt u ons weer bereiken. Wij wensen u fijne feestdagen toe.
Notarissen mogen geen contanten meer aannemen boven EUR 2.500,-
Reglement contanten aangepast naar 2.500 euro Notarissen mogen vanaf 1 mei geen bedragen meer boven de 2.500 euro in contanten ontvangen of uitbetalen. Dit heeft het bestuur van de KNB besloten na raadpleging van de ledenraad. Pinbetalingen zijn geen contante betalingen. De nieuwe regel in het reglement contanten is daarop niet van toepassing.
Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen
Van maart tot en met het einde van 2019 is de gemeente Diemen druk bezig met de herinrichting van de Muiderstraatweg te Diemen. Dit kan dus parkeerproblemen opleveren in geval u bij ons in de buurt van het kantoor wilt parkeren.
Het Diemer Notariaat wenst u de beste wensen voor 2019.
Wij wensen u de beste wensen voor 2019. Ook in 2019 staat ons kantoor weer voor u klaar voor allerlei notariële diensten. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor vragen, zowel per telefoon als per e-mail.
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemeente Amsterdam
Nieuwe brochure: "Waar zeg ik JA tegen?"
Er is op onze site een nieuwe brochure geplaatst over het levenstestament, met daarin informatie voor gevolmachtigden.
Voogdijaanwijzing kan nu ook door aantekening
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap