Ondernemingsrecht

Elke ondernemer in Nederland zal wel een keer in aanraking komen met een notaris. Bij de oprichting van een BV of NV, of bij aankoop of verkoop van aandelen in een vennootschap. Ook voor ondernemers met een eenmanszaak of VOF kan ons advies van belang zijn, hoewel dat voor deze bedrijfsvormen niet verplicht is. Hebt u een bedrijf of overweegt u een bedrijf te gaan starten? U kunt hieronder in 3 minuten de test doen of een brochure opvragen. Ontvang na de test direct een advies met uw belangrijkste aandachtspunten.

Test:

Brochure: Het nieuwe bv-recht

Voor de oprichting van een stichting of formele vereniging is het opmaken van een oprichtingsakte bij de notaris wel verplicht. Ook moet een statutenwijziging verplicht via de notaris lopen.In al deze gevallen kunt u behoefte hebben om ons te raadplegen. Dat kan in een vrijblijvend eerste gesprek, of per e-mail of telefoon. Wij geven u graag advies, ook als dat niet direct tot een opdracht leidt.

Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen
Van maart tot en met het einde van 2019 is de gemeente Diemen druk bezig met de herinrichting van de Muiderstraatweg te Diemen. Dit kan dus parkeerproblemen opleveren in geval u bij ons in de buurt van het kantoor wilt parkeren.
Het Diemer Notariaat wenst u de beste wensen voor 2019.
Wij wensen u de beste wensen voor 2019. Ook in 2019 staat ons kantoor weer voor u klaar voor allerlei notariële diensten. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor vragen, zowel per telefoon als per e-mail.
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemeente Amsterdam
Nieuwe brochure: "Waar zeg ik JA tegen?"
Er is op onze site een nieuwe brochure geplaatst over het levenstestament, met daarin informatie voor gevolmachtigden.
Voogdijaanwijzing kan nu ook door aantekening
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap
Wet wijziging curatele, bewind en mentorschap
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap
Dementie en dan? Naar de notaris...
​Het levenstestament is de laatste tijd vaak in het nieuws gekomen; voor meer informatie hierover op onze site.