Onroerend goed

Voor de meeste mensen is het kopen van een huis of woonboot een grote stap. Misschien moet het oude huis eerst nog verkocht worden, de financiering moet worden geregeld, welke rechten en plichten hebben verkoper en koper eigenlijk precies, zitten er addertjes onder het gras of lopen er beren op weg. Omdat wij als notaris geen partij mogen kiezen voor de een of de ander, kunnen zowel verkoper en koper erop vertrouwen dat zij een ongekleurd advies krijgen, omdat een notaris onpartijdig is.

Of u zich nu nog aan het oriënteren bent, of samen met uw makelaar wil langskomen voor het koopcontract, of de aannemer staat al bij u op de stoep om met de verbouwing te beginnen, in alle gevallen kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvende advies, ook als dat niet direct tot een opdracht leidt.

Misschien wilt u zich alvast in een bepaald onderwerp verdiepen. In dat geval kunt u hieronder de digitale brochure(s) inzien of de filmpjes bekijken.

Brochures:

Filmpjes

Een huis kopen

Test

Test woning kopen


Een huis verkopen

Test

test woning verkopen


 
Diemer Notariaat dicht op Goede Vrijdag en met Pasen
Ons kantoor is gesloten vanaf vrijdag 19 april 2019 tot en met maandag 22 april 2019. Vanaf dinsdag 23 april 2019 kunt u ons weer bereiken. Wij wensen u fijne feestdagen toe.
Notarissen mogen geen contanten meer aannemen boven EUR 2.500,-
Reglement contanten aangepast naar 2.500 euro Notarissen mogen vanaf 1 mei geen bedragen meer boven de 2.500 euro in contanten ontvangen of uitbetalen. Dit heeft het bestuur van de KNB besloten na raadpleging van de ledenraad. Pinbetalingen zijn geen contante betalingen. De nieuwe regel in het reglement contanten is daarop niet van toepassing.
Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen
Van maart tot en met het einde van 2019 is de gemeente Diemen druk bezig met de herinrichting van de Muiderstraatweg te Diemen. Dit kan dus parkeerproblemen opleveren in geval u bij ons in de buurt van het kantoor wilt parkeren.
Het Diemer Notariaat wenst u de beste wensen voor 2019.
Wij wensen u de beste wensen voor 2019. Ook in 2019 staat ons kantoor weer voor u klaar voor allerlei notariële diensten. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor vragen, zowel per telefoon als per e-mail.
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemeente Amsterdam
Nieuwe brochure: "Waar zeg ik JA tegen?"
Er is op onze site een nieuwe brochure geplaatst over het levenstestament, met daarin informatie voor gevolmachtigden.
Voogdijaanwijzing kan nu ook door aantekening
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap