Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen

Op zich zijn er parkeerplekken in de nabijheid van ons kantoor, maar in het gebouw waar ons kantoor is gevestigd hebben wij ook enkele parkeerplekken tot onze beschikking. U kunt deze parkeerplekken bereiken door bij de toegangspoort naar beneden (naast de ingang van sportschool Basic Fit aan de Muiderstraatweg), de intercom te gebruiken (aan uw linkerkant). Zodra u de poort bent doorgegaan dient u meteen rechtsaf te slaan en onze parkeerplekken worden aan de rechterkant in de parkeerkelder aangegeven.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond. U dient het bordje "kantoren" te volgen.

Voor nadere informatie en omleidingsroutes kunt u ook terecht op website gemeente Diemen over herinrichting Muiderstraatweg te Diemen.

Diemer Notariaat dicht op Goede Vrijdag en met Pasen
Ons kantoor is gesloten vanaf vrijdag 19 april 2019 tot en met maandag 22 april 2019. Vanaf dinsdag 23 april 2019 kunt u ons weer bereiken. Wij wensen u fijne feestdagen toe.
Notarissen mogen geen contanten meer aannemen boven EUR 2.500,-
Reglement contanten aangepast naar 2.500 euro Notarissen mogen vanaf 1 mei geen bedragen meer boven de 2.500 euro in contanten ontvangen of uitbetalen. Dit heeft het bestuur van de KNB besloten na raadpleging van de ledenraad. Pinbetalingen zijn geen contante betalingen. De nieuwe regel in het reglement contanten is daarop niet van toepassing.
Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen
Van maart tot en met het einde van 2019 is de gemeente Diemen druk bezig met de herinrichting van de Muiderstraatweg te Diemen. Dit kan dus parkeerproblemen opleveren in geval u bij ons in de buurt van het kantoor wilt parkeren.
Het Diemer Notariaat wenst u de beste wensen voor 2019.
Wij wensen u de beste wensen voor 2019. Ook in 2019 staat ons kantoor weer voor u klaar voor allerlei notariƫle diensten. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor vragen, zowel per telefoon als per e-mail.
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemeente Amsterdam
Nieuwe brochure: "Waar zeg ik JA tegen?"
Er is op onze site een nieuwe brochure geplaatst over het levenstestament, met daarin informatie voor gevolmachtigden.
Voogdijaanwijzing kan nu ook door aantekening
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap