Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen zijn afgerond !

Vanaf 1 november 2019 geldt er betaald parkeren op de Muiderstraatweg te Diemen. De eerste twee uur kunt u gratis parkeren en vervolgens kost het u € 1,50 per uur. Uiteraard moet u zelf bij de betaalautomaat of op uw eigen eventuele parkeerapp kijken of deze regels niet zijn gewijzigd. In het gebouw waar ons kantoor is gevestigd hebben wij ook nog enkele parkeerplekken tot onze beschikking. U kunt deze parkeerplekken bereiken door bij de toegangspoort naar beneden te gaan (naast de ingang van sportschool Basic Fit aan de Muiderstraatweg) en de intercom te gebruiken (aan uw linkerkant). Zodra u de poort bent doorgegaan dient u meteen rechtsaf te slaan en onze parkeerplekken worden aan de rechterkant in de parkeerkelder aangegeven. Het is niet toegestaan om zodra u de poort bent doorgegaan buiten te parkeren; dit zijn parkeerplekken van de bewoners van het naastgelegen appartementencomplex.

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond. U dient het bordje "kantoren" te volgen.

De gemeente gaat wel verder met de herinrichting van de openbare weg in de buurt van ons kantoor en wel vanaf de Hartveldseweg te Diemen tot aan de Ring A10. Voor nadere informatie en omleidingsroutes kunt u ook terecht op website gemeente Diemen over herinrichting Muiderstraatweg te Diemen.

Openingstijden Diemer Notariaat tijdens de feestdagen
Allereerst wenst het Diemer Notariaat u allemaal prettige feestdagen en een goed en gezond 2020.
Overstap van voortdurende naar eeuwigdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam
Notarissen mogen geen contanten meer aannemen boven EUR 2.500,-
Reglement contanten aangepast naar 2.500 euro Notarissen mogen vanaf 1 mei geen bedragen meer boven de 2.500 euro in contanten ontvangen of uitbetalen. Dit heeft het bestuur van de KNB besloten na raadpleging van de ledenraad. Pinbetalingen zijn geen contante betalingen. De nieuwe regel in het reglement contanten is daarop niet van toepassing.
Werkzaamheden op de Muiderstraatweg in Diemen zijn afgerond !
De herinrichting van de Muiderstraatweg te Diemen is afgerond.
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemeente Amsterdam
Nieuwe brochure: "Waar zeg ik JA tegen?"
Er is op onze site een nieuwe brochure geplaatst over het levenstestament, met daarin informatie voor gevolmachtigden.
Voogdijaanwijzing kan nu ook door aantekening
08 november 2013 De Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap