Over Ons

Diemer Notariaat Kroes+ Mokkum


Diemer Notariaat Kroes+Mokkum heeft een praktische manier van werken, hetgeen vooral tot uiting komt in laagdrempeligheid. Dit laatste betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan een goede communicatie tussen het kantoor en de cliënten (en hun adviseurs).

Alle diensten die u van een notariskantoor mag verwachten op het gebied van:


het familierecht (huwelijkse voorwaarden, testamenten, verklaringen van erfrecht, estate-planning);

onroerend goed (hypotheken, leveringen, overdrachten van en hypotheken op schepen, veilingen, verkoop bij openbare inschrijving, omzetting van lidmaatschapsrechten in appartementsrechten);

ondernemingen (oprichting vennootschappen, statutenwijzigingen, firma/maatschaps-contracten), verenigingen en stichtingen (oprichtingen, statutenwijzigingen);

en alle overige notariële terreinen, worden door Diemer Notariaat Kroes+Mokkum geleverd.


Bovenstaande opsomming is zeker niet uitputtend en daarom loont het steeds de moeite om uw problemen voor te leggen aan één van de notarissen, zodat er in onderling overleg naar een degelijke en professionele oplossing gezocht kan worden. Diemer Notariaat Kroes+Mokkum maken ook gebruik van diverse (notariële/juridische) databanken op het internet, zodat het kantoor op de hoogte is en ook blijft van de laatste (juridische) ontwikkelingen.


Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch, per fax of per e-mail terecht bij notaris Mr. Peter Kroes of notaris Mr. Peggy-Ann Mokkum. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken om bij ons op kantoor één en ander door te spreken. Indien u niet in de gelegenheid bent om bij ons op kantoor langs te komen, dan kan in onderling overleg ook een afspraak worden gemaakt bij u thuis.