Routebeschrijving

Diemer Notariaat Kroes+ Mokkum


Adres: Muiderstraatweg 15a, 1111 PS Diemen.


Parkeren 

In de omgeving van ons kantoor geldt betaald parkeren, waarbij de eerste twee uur gratis zijn. In de diverse zijstraten van de Muiderstraatweg is vaak volop ruimte om te parkeren (let op: ook hier geldt in principe betaald parkeren); ons kantoor is dan binnen één minuut tot enkele minuten lopend te bereiken.


Toegankelijkheid voor rolstoelen

Het gebouw waarin wij gevestigd zijn, is niet goed toegankelijk voor rolstoelen. Wel is het mogelijk via de garage met de lift ons kantoor te bereiken. U kunt hierover van tevoren telefonisch contact opnemen onder nummer 020 695 68 98, zodat één van onze medewerkers u kan begeleiden.


Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 19 rijdt langs ons kantoor en u kunt zowel bij de voorlaatste halte (Nicolaas Lublinkstraat) als de halte daarvoor (Schoolstraat) uitstappen. Ons kantoor ligt ongeveer in het midden van deze twee haltes. 

Komt u via de metro, lijn 53 - Gaasperplas, dan kunt u uitstappen op de halte Diemen-Zuid. Van hieruit is het ongeveer een kwartier lopen, maar u kunt ook overstappen op bus 44 en uitstappen bij halte Beukenhorst. Van daaruit is het nog ongeveer drie minuten lopen. 


Bereikbaarheid met de auto

Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, tweehonderd meter van de ringweg A10. U kiest dan voor de volgende afslag: 


Vanuit Den Haag

U rijdt richting Amsterdam (A4), na de Schipholtunnel neemt u de afslag Utrecht/Amersfoort (A10- oost), u blijft de A10 richting Ring Amsterdam afrit S 111 t/m S 118. Vervolgens neemt u afrit S 113: Diemen/Watergraafsmeer, aan het eind van de afrit rechtsaf, na de tweede brug ziet u het gebouw aan uw linkerhand. U vindt ons op de begane grond.


Vanuit Utrecht

U rijdt richting Amsterdam (A2). U neemt niet de afslag bij de eerste aanduiding Diemen maar rijdt door tot de afslag Ring Amsterdam afrit S 111 t/m S 118 (A10-oost). Vervolgens neemt u afrit S 113: Diemen/Watergraafsmeer, aan het eind van de afrit rechtsaf, na de tweede brug ziet u het gebouw aan uw linkerhand. U vindt ons op de begane grond.


Vanuit Amersfoort

U rijdt richting Amsterdam (A1), blijf de A1 volgen richting Amsterdam/Diemen. Vervolgens neemt u de afrit Diemen, en blijft de borden Diemen volgen. U passeert de meubelboulevard, gaat onder het spoorviaduct door en u treft ons aan in het tweede grote gebouw aan uw rechterhand. U vindt ons op de begane grond.


Vanuit Zaandam

U rijdt richting Amsterdam (A10) en na de Zeeburgertunnel blijft u op de A 10 de borden volgen richting Amersfoort/Ring Amsterdam afrit S 111 t/m S 118 (A10-noord) (A10-oost). Vervolgens neemt u afslag S 113: Diemen/Watergraafsmeer, aan het eind van de afrit linksaf, na de tweede brug ziet u het gebouw aan uw linkerhand. U vindt ons op de begane grond.