Corona

Voorlopig gelden onze normale openingstijden. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen. Besprekingen met u zullen wij, gelet op de adviezen van het RIVM en op voorwaarde dat het gezien onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord is, zoveel mogelijk telefonisch voeren.


Voor sommige akten is het mogelijk een volmacht te ondertekenen, om zoveel mogelijk te vermijden dat meerdere mensen in één ruimte moeten verblijven. Wij rekenen géén extra kosten voor het opmaken van een volmacht in verband met het Coronavirus. In principe geldt het ondertekenen met een volmacht niet voor hypotheken, testamenten en huwelijkse voorwaarden, echter in geval u volgens de richtlijnen van de RIVM thuis moet blijven, dan kan er sprake zijn van een noodsituatie en kunnen er andere regels gelden. Dit wordt per geval door ons individueel bekeken.


Als u komt ondertekenen komt u dan waar mogelijk alléén; bezoekers die niet zelf moeten ondertekenen vragen wij om buiten ons kantoor te wachten. U wordt vriendelijk verzocht uw eigen pen mee te nemen en indien gewenst desinfecterende handgel. Medewerkers die compareren bij een akte worden door ons bij de balie geroepen voor de handtekening en blijven buiten de spreekkamer. Onze medewerkers werken alleen op kantoor als zij (en hun gezinsleden) géén ziekteverschijnselen hebben, en wij hebben onderling ook extra hygiéne-maatregelen genomen. Zodra er aanleiding toe is wordt dit beleid weer aangepast/bijgesteld.